Stor tilhænger af Beaute pacifique hudpleje

Jeg er stor tilhænger af Beaute pacifique hudpleje! Jeg har brugt produkterne i mange år nu og jeg har været tilfreds i al den tid jeg har smurt min hud ind i deres skønne produkter.

Jeg har købt mange af deres produkter som gave til mine veninder, for at bevise dem hvor lækkert Beaute pacifique hudpleje er, og de har alle givet mig ret i dette. De køber nu alle selv hudplejeprodukter fra Beaute pacifique.

Jeg har også prøvet at få min 17-årige datter til at bruge Beaute pacifique hudpleje, men det virker bare som en håbløs kamp. Hun bruger produkter fra Biotherm og er åbenbart tilfreds. Det er meget ærgerligt for hun har aldrig givet Beaute pacifique en chance – eller andre mærker for den sags skyld.

Jeg har selv brugt produkter fra Biotherm og de kan ærlig talt slet ikke sammenlignes med Beaute pacifique hudpleje! Jeg følte slet ikke at produkterne, gjorde hvad de ellers lovede. Jeg brugte produkterne i et helt år uden at opnå noget!

Jeg har prøvet at spørge min datter ind til hvad hun får ud af at bruge biotherm, men det kan hun slet ikke svare på. Nu er det heldigvis snart jul, og jeg har besluttet mig for at alle hendes adventsgaver bliver fra Beaute pacifique hudpleje. Jeg ved godt at det er ret frækt, men jeg synes virkelig at hun skulle give det en chance. Hun vil med sikkerhed elske produkterne ligeså højt som mig!

0 thoughts on “Stor tilhænger af Beaute pacifique hudpleje”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.