Strygebræt no more – jeg er så glad for mine silikonebryster

Endelig kom de, mine nye silikonebryster! Jeg er simpelthen så glad for dem, hvor er det uheldigt, at det er vinter, ville gerne vise mig frem i mindre end kæmpe sweatre!

Måske skulle jeg tage på ferie, bare for at få dem luftet lidt. Historien bag mine silikonebryster er denne: Jeg er oprindelig fra Korea, jeg blev adopteret af mine danske forældre, da jeg var helt lille. Og af alle de koreanerne, jeg nogensinde har mødt, tegner der sig et klart mønstre blandt kvinderne og deres kropstyper. Enten er de små og brede, eller også er de lange og tynde – og flade som strygebræt. Og det er jeg.

Eller det vil sige, det var jeg, inden jeg fik lavet silikonebryster. Og nu må I ikke tro, at de er helt vildt store og pornoagtige, det er de overhovedet ikke. Jeg har fået lavet en b-skål, før havde jeg dårligt nok en a-skål.

Jeg havde tænkt længe over at få lavet silikonebryster, men der er så mange fordomme omkring det, så jeg ville være moden nok til at tage beslutningen. Jeg fik dem lige inden min 20 års fødselsdag for tre måneder siden, og jeg er bare så glad for dem. Og man kan slet ikke se på størrelsen, at de er fake, når jeg har tøj på. De siger mine veninder i hvert fald. Jeg fik dem lavet på en privatklinik, det kan klart anbefales. Jeg giver gerne tips og personlige erfaringer, hvis nogen er interesserede…

0 thoughts on “Strygebræt no more – jeg er så glad for mine silikonebryster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.