Maler du med svanemærket maling?

Har du nogensinde hørt om svanemærket maling? Hvis ikke, så bør du læse dette blogindlæg, for det er noget, jeg virkelig synes, at der bør sættes større fokus på. Det er for nyligt kommer frem, at flere og flere udvikler allergi over for maling, og det kan have fatale konsekvenser, både socialt og sundhedsmæssigt.

Har man været så uheldig at udvikle allergi over for almindelig maling, kan det være svært at opholde sig i et rum, hvor der er malet med maling, som vedkommende ikke kan tåle. Det kan nemt udelukke allergikeren fra sociale arrangementer og andre sociale tiltag. Fx kan det blive et stort problem bare at se sine venner og veninder, sin familie og andre bekendte. Det kan være svært at gå i skole, have et arbejde og i det hele taget fungere som et helt almindeligt menneske. Derfor vil jeg anbefale alle at male med svanemærket maling, da det er yderst skånsomt i forhold til almindelig maling.

Svanemærket maling kan blandt andet købes online hos Promaling, hvor man også kan købe maling, der egner sig til astma- og allergipatienter, så de har mulighed for at leve et forholdsvist almindeligt og ubesværet liv.

Hos Promaling har de et stort udvalg af forskellig slags svanemærket maling, og har de ikke lige den farve eller den type, som du leder efter, så kan du altid kontakte dem. Måske har de malingen på lager, eller også kan de i hvert fald skaffe det til dig.

Bortset fra det, så er det ikke kun astma- og allergipatienter, der nyder af at være i et rum med svanemærket maling på væggene. Maling er generelt ikke specielt sundt for os, og det kan derfor være en god ide at minimere sundhedsrisikoen ved altid at male med svanemærket maling.

1 thought on “Maler du med svanemærket maling?”
  1. Jeg har aldrig hørt om svanemærket maling før nu, men det er helt sikkert noget, jeg vil tage med i mine overvejelser, næste gang der skal males herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.