Tandimplantatbehandling – Narkose tandbehandling eller ej

Jeg har, for nogen tid siden, mistet en fortand. De nærmere omstændigheder skal jeg ikke komme ind på, men det også helt og aldeles min egen skyld, og så er der jo ikke nogen grund til at tude over det. Men da jeg godt kunne tænke mig at begynde at smile til folk igen, har jeg altså besluttet, at det nu er tid til at få foretaget en tandimplantatbehandling.

Nej, jeg har aldrig været glad for tandlæger, og min smerte tærskel ligger, i den forbindelse, ikke særlig højt. Derfor gå jeg nu og overvejer om narkose tandbehandling kan være en mulighed. Jeg ved jo ikke hvor ubehagelig sådan et tandimplantatbehandling er, men jeg kan kun forestille mig, at det ikke er for småbørn, for det er jo noget med skrue et implantat fast i kæben og den slags.

Som sagt, så har jeg jo ikke fået foretaget tandimplantatbehandling før, så det kan jo godt være at narkose tandbehandling er at gå for vidt. Jeg ved det ganske enkelt ikke, og det er derfor at jeg skriver her, altså i håb om at der er nogen de der læser dette, der har prøvet det.

Så narkose tandbehandling eller ej, i forbindelse med tandimplantatbehandling. Hvad tænker du?

0 thoughts on “Tandimplantatbehandling – Narkose tandbehandling eller ej”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.