Tips om makeup – hvad bruger I?

Hej piger! Der har været lidt stille her på bloggen pga. ferie, men nu er jeg stærkt tilbage. I dag skal det handle om makeup, da jeg går ud fra, at det er noget langt de fleste af jer har et forhold til.

Jeg har selv gået med makeup i en del år efterhånden, og i løbet af de mange år har jeg selvfølgelig lært en del, og jeg har fundet ud af, hvilke mærker jeg synes er bedst eksempelvis mht. mascara, pudder osv.

Jeg har også fundet ud af, hvor det bedst kan betale sig at købe de forskellige produkter henne, og jeg køber faktisk det meste af min makeup i en webshop, da der faktisk er nogle penge at spare.

Min daglige makeup består primært af masser af mascara, lidt pudder samt en smule concealer. Når jeg skal til fest, bruger jeg derudover også en highlighter og lidt blush, men jeg prøver som regel at holde min makeup meget diskret og naturlig. Hvad bruger I af makeup-produkter?

 

0 thoughts on “Tips om makeup – hvad bruger I?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.