Toppe købt online

Jeg elsker når det bliver sommer, for så kan jeg gå ud og forny min garderobe med sommerkjoler, short og lækre toppe. Jeg har længe gået og kigget på, hvad de har i butikkerne, men synes faktisk at denne sommers udvalg, er lidt kedeligt.

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg ellers skal kigge efter toppe henne, for det plejer at være det, jeg med det samme får købt ude i butikkerne, men ikke i år. Jeg tror jeg vil prøve at gå på nettet og se, hvad der er at finde der.

Nu har jeg været inde og kigge efter toppe på nettet, og jeg fandt en online shop, der havde et kæmpe udvalg af rigtige flotte og farverige toppe, der virkelig passer til min stil, så nu har jeg købt seks styk, der skulle bliver leveret i overmorgen.

Nu har jeg fået pakken med alle mine toppe, og jeg er bare så spændt på at pakke den op, og se hvad jeg har fået. Nu har jeg pakket den op, og de er bare endnu flottere end jeg havde regnet med, så det kunne ikke være bedre, så nu kan jeg være sommerlækker sammen med resten af København.

0 thoughts on “Toppe købt online”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.