Mit immunforsvar vil blive bedre, hvis jeg fyrer med træpiller

Jeg tror, at jeg har et rimelig dårligt immunforsvar, for jeg er stort set altid syg, og det er jeg sådan set ved at være rimelig godt træt af. Jeg var derfor til lægen forleden dag for at høre, hvad jeg kunne gøre for ikke at være så meget syg. Lægen stillede mig et par spørgsmål – jeg fik bl.a. spørgsmålet: “Fyrer du med træpiller?”, hvilket jeg fandt lidt underligt.

Jeg fandt dog hurtigt ud af, hvorfor lægen spurgte mig om det. Jeg måtte jo krybe til korset og svare nej, da jeg blot benytter mig af den almindelige varme, der kommer ud af mine radiatorer.

Jeg fandt så ud af, at jeg med træpiller ville kunne opvarme mit hjem meget bedre, end jeg gør nu, og jeg ville dermed ikke gå og småfryse hele tiden, hvilket lægen anslog var årsagen til, at jeg konstant er syg.

Og ikke nok med det. Min læge fortalte mig også om en masse andre fordele ved at fyre med træpiller. Jeg kunne bl.a. spare en del penge på varmeregningen og som sagt få en masse god varme ud af træpillerne.

Det lyder måske som om, at jeg har et rigtig godt forhold til min læge, men det har jeg faktisk ikke. Mange af de damer jeg kender, der er på alder med mig er gode venner med deres læge, fordi de er der så ofte, men i og med at jeg ikke går så tit til lægen, så har jeg ikke rigtig noget personligt forhold til min læge.

Derfor kom det også lidt bag på mig, at hun begyndte at snakke om træpiller og fortælle, hvor hende og hendes mand køber dem henne osv. Det kom mildest talt bag på mig, men jeg synes faktisk, at det var utroligt hyggeligt at snakke med hende om noget andet end sygdom – at det så lige skulle være træpiller, havde jeg ikke lige forstillet mig, men sådan er livet jo. Man ved aldrig, hvad det næste skridt er.

Min læge sagde, at jeg skulle prøve og købe nogle træpiller og fyre med dem og så vente lidt tid og se, om sygdommen ville holde op. Det ville jeg gerne prøve og give en chance, så nu leder jeg efter et sted, hvor jeg kan købe træpiller henne.

Så jeg vil da lige benytte lejligheden til at spørge, om der er nogle af jer trofaste læsere derude, der kan fortælle mig, hvor I køber jeres træpiller henne?

1 thought on “Mit immunforsvar vil blive bedre, hvis jeg fyrer med træpiller”
  1. Det lyder da godt nok lidt mystisk, at dit immunforsvar kan blive bedre ved at fyre med træpiller, men jeg kan godt se ideen i, at du måske ville slippe af med at være syg så ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.