Tryk på jakker – Pigeklubben P.I.N.K har fået nye jakker

Det først spørgsmål der melder sig kan jeg lige så godt svare på med et samme, for P.I.N.K. står faktisk ikke for noget. Det er forbogstaverne at vores navne, hverken mere eller mindre. Men for at komme til sagen så har vi fået nye jakker. Ja, det er faktisk lyserøde læderjakker, tro det eller lad være. Vi har imidlertid et problem, for vi skal naturligvis have trykt klubbens navn og logo, men vi kan ikke finde nogen som kan lave tryk på jakker.

Personligt har jeg lidt svært ved at forstå hvorfor det er så svært, for der bliver jo solgt masser af jakker med diverse former for tryk, så man på jo antage at tryk på jakker ikke er nogen større udfordring. Men som sagt har vi ikke haft heldet med os, hvorfor jeg nu skriver her.

Vi har også overvejet at gøre det selv. Man kan som bekendt få specielt papir til printere som kan stryges på tøjet, men jeg tvivler altså på at resultatet bliver særlig godt, hvorfor dette kun er en nødløsning. Så frem det er muligt skal vi have lavet rigtig tryk på jakker og prisen er underordnet. Så hvis du har idéer til hvordan vi kan løse vores problem, må du meget gerne skrive en kommentar.

1 thought on “Tryk på jakker – Pigeklubben P.I.N.K har fået nye jakker”
  1. Ej hvor sjovt at I har en pigeklub. Sådan en var jeg også med i, dengang jeg var ung, men jeg mindes ikke at kunne huske, at vi havde problemer med at få lavet tryk på jakker dengang.

    Det burde da i hvert fald være muligt, at kontakte et trykkeri og høre, om det er noget, som de kan lave. Hvis I altså har pengene til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.