Uønsket hårvækst

Mange lider af uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen. Uønsket hårvækst er både noget mænd og kvinder døjer med, og mange vælger derfor at få foretaget permanent hårfjerning de steder, hvor hårvæksten er uønsket.

Mange kvinder er efterhånden trætte af at vokse eller barbere ben, armhuler, bikinilinje osv., og vælger hårfjerning med laser, for at spare tid og penge i det lange løb. Mange ældre kvinder har uønsket hårvækst i ansigtet, da produktionen af kvindelige kønshormoner daler med alderen, og dette er naturligvis noget der kan være til gene. At man som kvinde skal stå op dagligt og fjerne hår i ansigtet, er naturligvis ikke noget, der får en til at føle sig feminin.

Mange mænd døjer med uønsket hårvækst på ryggen, lænden og ballerne, som de ønsker at få fjernet permanent, da det kan være besværligt selv at fjerne hårvækst der vokser på bagsiden af kroppen, såsom f.eks. hår på ryggen. Derfor skal mange mænd bruge meget tid og mange penge for at få vokset hårene væk af en professionel.

I det fleste tilfælde er uønsket hårvækst ufarligt, og de fleste finder kun hårvæksten problematisk af sociale årsager og fordi vores nuværende skønhedsideal er kvinder og mænd uden for megen kropsbehåring.

0 thoughts on “Uønsket hårvækst”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.