USB nøgler og keyhangers med tryk – Det er vist set før

Jeg arbejder i marketing afdelingen i et større firma, som skal forblive navnløst, og forleden da havde vi en lille brainstorm. Vi er nemlig ved at løbe lidt tør for idéer. Vir har jo allerede reklamer på nettet, i aviser, på gader og stræder, men ledelsen mener stadig ikke at det er nok. Der blev kastet mange mere eller mindre gode idéer rundt i luften mens vi sad der, men der var især én som fangede min opmærksomhed, for der var en der foreslog at dele USB nøgler med tryk rundt.

Min første tanke var at det var da vist gjort før, dermed ikke sagt at det ikke stadig kan være en god idé, men efter at have tænkt kort over det gik det op for mig at jeg faktisk aldrig har oplevet denne approach. Idéen er jo ellers nærliggende. Så jeg besluttede hurtigt at lade det komme an på en prøve, og vi har således bestilt en mængde USB nøgler med tryk, samt lige så mange keyhangers med tryk. Man kan jo lige så godt gøre det ordentligt.

Keyhangers med tryk var i øvrigt min idé. Det koster næsten ingenting, men gør sikkert en forskel når der følger sådan en med gratis USB nøgler med tryk.

1 thought on “USB nøgler og keyhangers med tryk – Det er vist set før”
  1. Det er da en super smart ide, I er kommet op med. Jeg har selv et firma, og jeg tror da, at jeg vil prøve at lave nogle keyhangers med tryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.