Begge vinterhuer er ‘forsvundet’, og de vil ikke ha hjemmestrik…

Sidste år strikkede jeg to fine vinterhuer, en til hvert af mine børn. Men tænk, i år er de som sunket i jorden, huerne altså!

Jeg synes, det er ret ærgerligt, disse to vinterhuer var nogle af mine første strikkeprojekter, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg mistænker min søn for at have smidt sin væk, måske lidt med vilje, fordi han hellere ville have en, der ikke var hjemmelavet. Nåh, men det får han i hvert fald nu.

Han har snakket om, at den ikke må være magen til hans søsters, det er vel forståeligt nok, han vil have en grøn en, siger han. Jeg har kigget på nettet efter vinterhuer, og udvalget er imponerende må man sige. Jeg søgte på grøn hue og endte blandt en masse army huer og militær huer. Jeg tror faktisk, det er lige sådan, han kunne tænke sig.

Min datter foretrækker heldigvis stadig mine hjemmelavede vinterhuer, om hendes er smidt væk og simpelthen bare forsvundet, ved man aldrig, men nu strikker jeg i hvert fald en ny til hende. Så håber jeg, ikke min datter bliver for misundelig på hendes brors militær hue. Ellers må hun også få sådan en, og så er det altså slut med at strikke huer til dem, så strikker jeg kun til mig selv.

0 thoughts on “Begge vinterhuer er ‘forsvundet’, og de vil ikke ha hjemmestrik…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.