Voks hårfjerning – længerevarende resultat

Jeg er blevet rigtig træt af at barbere mine ben, for der går jo nærmest kun få timer, så er mine ben ikke glatte mere, og det synes jeg er rigtig irriterende, så jeg er begyndt at kigge lidt på nettet efter andre alternativer, og her er jeg faldet over voks hårfjerning.

Voks hårfjerning er jo simpelt nok, for det er bare at smøre voks ud på benet, og ligge en strip henover og trække til, men min egentlig frygt er, at jeg ender med at få irriteret hud og sådan, og det er der jo ikke nogen, der vil have.

Jeg har læst lidt om voks hårfjerning, og det virker til, at det er en ret fin måde at fjerne sine hår på, for det er meget længerevarende end, når man barbere sine ben, for det kan vare op til tre uger, før hårene vokser ud igen, og det må siges at være en forskel, der er værd at overveje.

Jeg har ihvertfald tænkt mig at prøve voks hårfjerning, for det kan ikke være værre end, at jeg så har prøvet det, og det ikke lige var noget for mig, så derfor gør jeg det, og jeg håber selvfølgelig på, at jeg får det ud af det, som jeg regner med og, at jeg aldrig skal barbere ben igen.

0 thoughts on “Voks hårfjerning – længerevarende resultat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.