Weighlevel har fået styr på min ustyrlige spisetrang

I ca. 2 år havde jeg en voldsom spisetrang. Jeg aner ikke, hvorfor jeg lige pludselig begyndte at føle mig mere sulten. Jeg hader følelsen af sult, det er også derfor jeg aldrig har prøvet at være på slankekur. Jeg spiste hele tiden og det resulterede selvfølgelig i at jeg tog på i vægt.

Sådan blev det ved i halvandet år indtil en kollega anbefalede Weighlevel tabletter, der regulerer vægten og appetitten og stimulerer samtidig også en sund forbrænding. Jeg var meget skeptisk i starten, men jeg fulgte alligevel anvisningen nøje og fandt ud af at det rent faktisk hjælper.

Jeg gik ned i vægt igen. Faktisk er jeg blevet 2 kg lettere end før jeg tog på. Lige nu er jeg ikke på Weighlevel, fordi jeg ikke føle en voldsom spisetrang mere, men hvis det skulle komme igen ved jeg, hvad jeg straks skal gøre.

Weighlevel er en naturlig måde at ned i vægt på. Det er et naturligt og aktivt supplement i kampen mod de overflødige kilo. Weighlevel er baseret på planteekstrakter fra løvefod, olivenblad, grå mynte og spidskommen. Disse urter er kendt for at regulere appetitten og påvirker fordøjelsen, det er derfor man nemt kan gå ned i vægt. Men husk at vægttab kommer langsomt, når man gør det på denne sunde måde. Husk at lynkure er usunde og ikke holdbare!

0 thoughts on “Weighlevel har fået styr på min ustyrlige spisetrang”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.