Youngblood – kan det anbefales?

I dag skal det handle om makeup, for jeg har nemlig hørt en masse godt om kosmetikproducenten Youngblood, men jeg har endnu ikke selv prøvet det, fordi jeg tænkte, at jeg lige ville høre jeres erfaringer først.

Jeg har som sagt både hørt positivt om Youngblood fra mange af mine bekendte, og så har jeg også læst en del rosende ord på forskellige debatforums på nettet, og det har givet mig blod på tanden til at prøve noget af deres lækre makeup.

Jeg syntes dog, at det var en smule dyrt, så derfor har jeg forsøgt at finde nogle webshops, der forhandler Youngblood makeup til en lidt billigere pris, end de almindelige butikker gør, og det er faktisk lykkedes mig at finde denne webshop, hvor man kan købe billig Youngblood makeup.

Dog skal jeg lige høre jer ad, om der er nogle af jer, der vil dele jeres mening om Youngblood makeuppen?

0 thoughts on “Youngblood – kan det anbefales?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.